Skip to content

Tarjoa asiakkaillesi riemua ja unohtumattomia elämyksiä!

Tivolia, sirkusta, riemua Helsingin Messukeskuksessa 26.12.2022-8.1.2023!

 

 

 

TsigaBoom! on uusi hauska viihdetapahtuma, joka yhdistää sirkuksen taikamaailman ja tivoliviihteen tavalla, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty.

Säävarma talvitapahtuma valloittaa Messukeskuksen suuret hallit 26.12.-8.1.2023. TsigaBoom! syntyy Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan ja Messukeskus Helsingin yhteistuotantona.

Mitä on tarjolla!

  • Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia tuo TsigaBoom!-tapahtumaan huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin.
  • Sirkustaiteesta nautitaan kahdesti päivässä järjestettävissä näytöksissä klo 12.30 ja 14.30 (uudenvuoden päivänä erikoisajat).
  • Huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit karuselleilla ja muilla hurjilla laitteilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aineettomien elämyslahjojen suosio kasvaa vuosi vuodelta, joten TsigaBoom!-lippu on erinomainen idea joululahjaksi. On todellinen yllätys, kun joulupaketista kuoriutuukin mahdollisuus nauttia sirkus- ja tivoliviihteestä keskellä talvea.

Kysy lisää, mikäli korkeatasoinen sirkusviihde, hattarantuoksuiset hetket ja vatsanpohjaa nipistävä meno kiinnostaa!

Voit tutustua tapahtuman esiintyjiin ja laitekattaukseen täällä >>

Ota yhteyttä

Liput ja hinnat:

  • 50 – 99 kpl 46 € /lippu
  • 100 – 499 kpl 44 € / lippu
  • Yli 500 kpl – 42 € / lippu

Yksityisnäytös

TsigaBoomiin! on lisäksi mahdollista varata myös yksityisiä sirkusnäytöksiä vaikkapa asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien ohjelmaksi.

  • Sirkus Finlandin oma näytös (maks. 1200 vierasta) 12 000 €